AVG


 


AVG

 

 

PRIVACYVERKLARING ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING (AVG of GDPR)

Persoonsgegevens die worden verwerkt;

Wendy's Miniatures kan uw persoonsgegevens verwerken, doordat u gebruik maakt van onze webshop en omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de webshop aan Wendy's Miniatures verstrekt. Door gebruik te maken van deze diensten stemt u in met de verwerking hiervan. Wendy's Miniatures kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Uw voor- en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw emailadres
- Uw wachtwoord (optie)
- Uw clubgegevens (optie)

Waarom Wendy's Miniatures gegevens nodig heeft;
Wendy's Miniatures verwerkt uw persoonsgegevens om uw order te kunnen versturen en eventueel telefonisch contact met u op te kunnen nemen en/of om u per e-mail te kunnen benaderen indien er mogeijk wijzigingen zijn van uw order of levertijden. 

Hoe lang Wendy's Miniatures uw gegevens bewaart;
Wendy's Miniatures bewaart uw persoonsgegevens in haar klantenbestand. Uw gegevens worden niet langer gebruikt dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden bewaard door middel van uw account, ook als er geen order geplaats wordt op het moment van aanmaken van uw account voor eventuele orders in de toekomst.

Delen met anderen;
Wendy's Miniatures verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan de overheid indien dit nodig is om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Dus nooit aan derden voor commerciele doeleinden

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen;
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen door middel van van uw account in combinatie met uw wachtwoord. Bij verlies van uw wachtwoord kunt U kunt een verzoek tot verwijdering va uw account sturen naar info@wendysminiatures.nl. Wendy's Miniatures zal zo snel mogelijk uw account verwijderen. Inloggen in uw account door Wendy's Miniatures kan alleen als ook op de bestelbon ook uw wachtwoord is opgegeven, zonder wachtwoord kan Wendy's Miniatures alleen het account verwijderen en niet inloggen

Klacht indienen bij Autoriteit Persoonsgegevens (AP);
U heeft het recht een klacht in te dienen bij de AP als Wendy's Miniatures bovengenoemde niet naleeft.

Beveiligen;
Wendy's Miniatures neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Wendy's Miniatures maakt gebruik van een betrouwbare gateway die bij een andere provideren/of server geplaatst is als de webshop om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen (mochten er pogingen daartoe gedaan worden via de webshop). Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door ons verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met op met info@wendysminiatures.nl.

Betalingen;
Betalingen van orders in onze webshop kunnen alleen contant/gepind worden of via overschrijving per bank / Paypal zodat er geen gegevens van andere betaalsystemen zoals creditcard nummers of andere persoonlijke gegevens annders dan hierboven is aangegeven op onze servers staan.

 

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

products

busts

figures

tabletop

brushes

paint

glue

AGENDA

Come and meet us:

20-21 oct. 2018 scale model challenge Veldhoven Nederland


https://www.scalemodelchallenge.com/

27-28 ocr. 2018 Vauban Vieux Condé France

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

you can reserve your favorite models

Aanbieding

Casivellanus 1 cen. a.c. € 44,50 € 39,95

Gastenboek

  • 10-11-2018 - Weer een snelle levering tegen een scherpe prijs en àltijd...  lees meer
  • 20-10-2018 - Het is altijd een plezier om bij Wendy's miniatures te...  lees meer
  • 06-03-2018 - Laat ik begin met dat dit bedrijf top service levert...  lees meer
Plaats een bericht
© 2015 - 2018 wendy's miniatures | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel